Grattis!!

Älskade sabina till Prinsessorna! Äntligen är dem här!! Älskar dig♥

V-ås mässan!

Idag va jag in till västerås mässan och träffade mykidoo presoner som jag pratade lite med och fick lite mera saker!=)

Nu har jag en full väska me kläder ca 70 klädes plagg, barnartikler men inte fan några barn ;P Haha men dem kommer ju till användning någon gång:P

Har titta lite på Förintelsen idag och sen hyrde jag och jocke film! The proposal och snuten i varuhuset! Ska kolla på Snuten i varuhuset efter filip och fredrik!=)

The Proposal va roligt=) Och bra!

nej nu ska jag kila !!

XoXo Josefin

Och en jäkla halsbränna har jag fått!

Hallu!

Idag vaknade man kl 12 av att joakim darling sitter vid datan efter hans hemkomst från Arbetsförmedlingen! Blir bara att klä på sig sen blir det en tur till köping och käka kina mat!

Sen tog vi en liten tur runt och tittade lite sen hem, Spelade lite monopool och bakade kladdkaka, som vart KLADD!! bara skit fattar inte, det gick ju bra på jobbet=/

Nu sitter man här och ska snart kika på IDOL!
och gå igenom MYKIDOO kläderna lite kanske!!

XoXo Josefin

MKidoo

Som sagt så ska jag börja sälja Barnartiklar för Mykidoo! det är ett homeparty företag som säljer miljövänliga barnprylar som är gjorda av ekologisk bomull och fri från hälsoskadliga ämen.
Dem har även kläder baren kan växa i för man klan sjustera myddar och grenen på bodysarna! så man slipper köpa ny låt dem växa i dem till dem inte längre kan ha dem!

Finns böjbara bestik så att barnen lättare kan äta, Leksakerna gynnar barnens utveckling.
Skötväskan har både kyl/värme fack med tillhörande värmekudde.

Får hem mina saker nästa vecka, Sen är det bara att börja sälja! Så finns det någon som är intresserad av att vara värdinna och bjuda in vänner och bjuda på fika, samtidigt som jag visar upp produkterna så hör gärna av dig till mig!

Ni kan kolla in kläderna på www.mykidoo.se

Att.....

Bara sluta skriva är ganska så svårt :P

Idag har vi vart intill IKEA och köpt lite saker, Sen vart det en vända till Nisses och köpte en adventsljusstake som jag ska göra i ordning till den första advent! mossa har vi det har vi plockat i skogen:D
Så det kommer bli sååå fint, köpte en ny matta till rummet vart en röd!

Sen satte jag även upp ljusslingan p¨å balkongen det vart såå vackert!!

Ja idag ä det Farsdag, Grattis alla pappor!
Grattade pappa igår efter matchen där vi hade världens sämsta dommare!
Som dömde utvisning för oss (felaktigt avstånd) När han inte ens hade blåst igång matchen!:@
Han måste ha haft någon störning!

Menmen... Papa fick allafall en ny mobiltelefon med 3 så man får väl ta och skaffa sig det! för dte är bättre än comviq!!

Snart blir det väl att titta på tv:) Vem kan slå filip och fredrik, dm har verkligen blivit dåliga i år!!


XoXo Josefin

Dags att sluta!

Nej jag tror faktiskt att jag ska sluta blogga!

Jag ha inget att skriva om, dem flesta skriver om deras graviditet eller om barn, mode inredning, men ja skriver inte om ett skit, och har ite ens lust att blogga!

Börjar förmodligen att blog aden dagen jag blir gravid för då har jag åtminstonde något att skriva om. Är inte säker än men tror jag har bestämt mig, Men kommer inte ta bort bloggen för måste ha kvar den så jag kan följa dem jag har på den!!=)


XoXo Josefin

RSS 2.0