FANFANFAN!!!

Jag är verkligen helt dum in huvet!!
Jag satt och fixade bilderna från kameran men glömde föra över dem till skrivbordet sen raderade jag ALLA bilder på kameran menla inte in dem på datan! så några bilder från stockholm blir det inte!!
Fan dummare människa får man leta efter !!!ÅÅåh nu är jag irriterad!!

Jaha då va min dag förstörd,

Jaja jag får berätta istället!

Vi åkte från hallsta ca 09.00, parkerad vid kungsängen och tog tåget därifrån till t-centralen.
Gick runt lite, hittade ett par byxor på bikbok  för 149:- och två par linnen för 99:-
Ett par Leggings på Indiska för 60:- och tre par trosor för 149:- på veromoda!
Så jag är nöjd med dagens köp.
Vi käkade sen på en liten väg man svänger in på när man går på gamla stan, FAN vad gott det va. Mmmm!
Sen gick vi vidare och tittade runt lite i olika butiker. sen längst ner på gamla stan så såg jag något som såg en ängel!
men det visade sig vara en man som hade målat sig helt vit, och hade vitakläder. Skit coolt, jag fattar fan inte hur man kan stå still så länge, helt ofattbart. Haha man skrattade vrkligen när han gjorde någon min till något barn :P
Kom hem runt halv 8

Jaja jag åker nog till stockholm fler gånger så det kommer nog komma bilder då:P
Men hur fan kan man vara så jäkla klantig. Jag fattar fan inte!!

Menmen, ska titta på Smekmånaden nu, Haha sååå BRA!!

XoXo Josefin "dum huvet" Karlsson

Kolbäck!

Fy fan vad jag och älskling har varit duktiga vi har cyklat till kolbäck genom Svedvi och tillbaka! FYFAN fattar ni vi har cyklat till kolbäck, kan fan inte fatta det själv. är helt jävla slut, har int etränat sen januari så ja undrar hur detta ska gå!;)

Imrgon blir dt ju kanske stockholm om joakim är bättre! kommer ha spådan träningsärk så det finns inte!! Haha

Men jag är riktigt jävla stolt!

Först tiolll statoil, sen svedvi sen cykla på en massa vägar , sen förbi sörstafors och sencykelvägen längs strömsholms kanal, sen näs poch Nu hemma!!!:D det tog 1h och 10 min =) Det måste ju vara åtminstonde 2,5 mil?:P


XoXo Josefin

Kriminellt

Igår visade Joakim mig en sida Http://www.kriminellt.com Det är en sida där man hänger ut och visar människor som har blivit dömda, finns bland annat barn våldtäkter, vapen innehav allt möjligt.!
Det va en kille som bodde i v-ås som hade våldtagit eller antastat sig på 11 barn och fått 4 år! Fattar ni 4 år, det är ju en droppe piss i havet! Jag fattar inte hur dem kan ge sådana jävla pucko så lite straff! Men ett grovt narkotikabrott ger minst 2 år och högst 10 år! Jag fattar inte hur Sverige fungerar, jag tyckler verkligen att det ska bli hårdare straff för barnvåldtäkter! dem förstör ju för fan ett liv! man förstör ett liv med våldtäkt överhuvud taget! men på barn! nej jag fattar fan inte!!!


Vaknade tjugo i 8 i morse för skulle till v-ås och kvinnokliniken och´allt såg bra ut!
Joakim har sovit 2 timmar inatt för han har skit int under högra bröstet och ingen av oss vet vad det är, så det kanske blir akuten idag om det inte blir bättre=/

Imorgon blir det kanske Stockholm med Joakim hans mamma och  pappa och grannarna och på fredag tuna park med Emmi, Det va ju ett tag sen vi gjorde något. Man hinner ju inte nu när man jobbar och så!

Somnade typ när vi kom hem så missade Våra bästa år, men får titta på deras hemsid sen!

Menmen ska kila nu=)'


XoXo Josefin

KläderKläder

Ja idag har man jobbat, började kl 8 och slutade kl 12,  Sen vart det av in till stan med Moa för att shoppa kläder hitta en hel del:P Men hon har 500 kvar att shoppa för:P

Köpte även lite Scrapbooking till mig själv,  på Tiimari, det finns ganska mycket att köpa där, billigare än att beställa.
Så har gjort lite kort, hehe=)
Imorgon blir det som sagt Kvinnokliniken, sen efter det så ska jag köpa ett par jeans för mina har gått sönder i ugglorna där man har bältet.. Min favorit byxor :'(! Menmen får väl försöka hitta mig ett par nya favvo byxor.

Ska fortsätta titta på beck, sen ligga på spikmattan, såå skönt och det hjälper verkligen!=)


Joakim Älskling!

Så här ser man ut om man har legat på mattan i ca 15-20 minuter!


XoXo Josefin

Söndag!

Ja, idag slutade jag kvart över två efter att ha jobbat i 24 timmar, Okej jag hade jour men jag jobbade iaf i 24 timmar:P
Kan verkligen inte somna ordentligt på jobbet det går inte, vaknar varje timme, jättejobbigt!
Imorgon börjar jag kl 8 och slutar 12, sen bär det av till stan med Mois, ska köpa lite kläder hon har ju fyllt år!=)

Fick en present av jecka jompe moa och molly idag, ett orangt björn borg linne! I just LOVE IT!
Är ju helt besatt av BB!!

Molly min älskling har blivit biten av ngt i pannan så hon va helt uppsvullen, jecka sa attt hon såg ut som en alien! Hehe!


Ja idag är det 1 månad sen, för er som vet och ja det känns ganska så mycket, menmen, det kommer fler chanser!=/ =)
På tisdag är det återkoll på kvinnokliniken för att se så allt ser bra ut, vilket jag hoppas att det gör!
Om 55 dagar så sticker jag! och om 54 så är det Ladies Night men kärringarna!;)! Fan vad gött!!

Imorgon är det lön sosm gäller(Y)!
Nej nu ska jag kila!!

XoXo Josefin

Tacos!

Ja idag har jag jobbat, började kl 8 sen gick tiden ganska så fort, Va till Statoil och lämnade tillbaka filmen som vi hyrde igår, Taken.! Det är ett måste som jag har sagt!
Somande en stund på dagen från 4-tjugo över fem, skulle bara sova i 5-10 minuter men jojjo så kan det gå.

Har nyss käkat Tacos och ska nu ner och Basta!
Nej nu ska jag kila ner!

XoXo Josefin

Sista lediga...

dagen för denna vecka, Idag har vi inte gjort så mycket eller jo det har jag nu!
Jag och Darling har bakat Kloakakor, coh dem vart goooda!! Sen har vi vart hemma hoc Jecka och Jompe, och fikade och pratade, lärde molly att istället för give me five, så satte vi knogarna mot varandra och sa yeah! haha hon är ju sååå söt den lilla mollsan sprang omkring och sa yeah med alla:P

Va sen hem till pappa en snabbis rensade garderoben, fan vad KLÄDER! men det åkte i klädinsamlingen.

Sen vart det en snabbis till Mia där jag hämtade resväskan, för det är ju bara 58 dagar kvar till MALLIS!!=)

Käkade nyss kebabtallrik och gott va det!!

Imorgon blir det jobb börjar kl 7 eller 8 vet inte riktigt änså det visar sig!


XoXo Josefin

Onsdag!

Ja vad har man gjort idag inte så speciellt mycket, Satt ute tidigare idag och spelade lite kort med Älskling, då kommer en hottentotte( pappa) förbi:P hehe så han va där i 1-2 timmar kanske och bara pladdrade;P
Efter det vart det käka sen drgo vi in till IKEA då jag köpte en pläd, sand doft ljus och en fin "bricka" som man ska ha ljus på! Sen shampoo och balsam! Jocke köptenya wallander filmen Kuriren på Media Markt!

Jag ä verkligen helt dum i huvet, JAg har borstat sönder mitt tandkött vid en tand. Ni vet när man har vart vid tandläkaen sen ska dem hålla på med sina redskap så det ilar i tänderna, så har jag , jag har borstat sönder så det har kommit fram något så det ilar som fan! Är man dum så är man!!

men ska försöka att inte borsta där, men man känner sig ju så himla mysig!! HAhah, menmen gör fan vad som helst bara det ska bli bra!
Visdoms tanden är bättre iallafall, vilket är sååå hilma tur, för fy tusan vad ont det gör!!!

Kollade nyss klart på Wallander filmen, riktigt bra!

Snart blir det väl kek!   Jaja!!


XoXo Josefin




Detta vacka köpte jag och det står nu på Bordet här i rummet!

OntOntOnt!

Ja va juhos tandläkaren idag, hade tid 16.20, 17.00 fick jag komma in 40 min senare=O En aning irriterad! Menmen sen när jag väl fick komma in så rengjorde dem först och sen. sen ska ni veta att dem gav mig en spruta utan att förvana! Riktigt dålig stil och jag som HATAR sprutar!!! Dem sa iallafall att det har kommit in bakterier undertandköttet där visdomstanden är på väg upp, så jag fick en konstig tandborste med en liten spets bara och så fick jag köpa corsodyl som jag ska avnända i 1 vecka nu! så får hoppas att det blir bättre!!

Sen vart det jobba och det vart lite Ladies Night på kvällen av två killar på jobbet som uppträdde! såå kuul=)

Omorgon blir det kalas jockes kusin Madde fyller år så då blir det tårta!:)

Nej nu ska jag kila och mysa med älskling! <3

XoXo Josefin

Tandläkaren

Ja då har man fått en tid till tandläkaren 16.20 i hallstahammar eftersom surahammars har semesterstängt! Börjar jobba kl 3 men får säga att jag måste till tandläkaren, Jag har så J*vla ont!! kunde knappt somna igår!!

Snart blir det en liten tripp till stan om Joakim nu vill bli klar på toaletten någon gång! Menmen!

XoXo Josefin

Visdomstand!!!!

Jag har så Jä*la ont i min visdomstand, eller inte i den utan i tandköttet ovanför, Kan inte tugga på den sidan, så det känns som om at man kommer ha träningsvärk imorogn har bara tuggat på högersida i dag :P Haha!
Idag är det exakt 2 månader kvar tills Mallis, fan vad jag längtar!
Har planerat att jag ska göra en bok sen när vi kommit hem om våran resa med hjälp av scrapbooking, Lägga in lite fina bilder!=)

Idag blev det en tripp till enköping med jocke och hans päron! Där vi fikade sen åkte vi några kringel krångel väger hem, vet inte vilken väg det blev men någon vart det!

Sen kom vi till hallsta då gick vi in på Coop och så klart igen så va det en Zigenare som skulle köpa ciggaretter men han hade inget legg med sig så kassörskan negade han då vart han svin arg och började svära på finska! MOGET!!

Okej det låter som om jag är värsta emot Zigenare men dem är inte helt oskyldiga, det är inte första gången som jag poch jocke stöter på han på Coop sista försökte dem sno Snus men lyckdes ej, inte vad jag vet iaf, sen sparkade dem ner saker! Inte kontigt att dem är hatade! Dem som håller på som dem gör, dem förstör ju bara för dem andra som inte gör något, och det är ganska elakt! Menmen!!!

Imorgon blir det jobb 15-21.30, Det ska bli Skööönt!
Blir nog IKEA en snabbis på förmiddagen ska försöka kliva upp kl 9.00 och inte sova bort hela dagen!!

Sen är man ledig Tisdag, Onsdag, Torsdag! det är NICE!!=)

Nej nu ska jag på Toa och göra del "! hihi!!



XoXo Josefin

Söndag!

Ja, idag har jag vart hemma, men imorgon är det back on track igen!
Tittade på Bio igår, Baksmällan, Fan vad bra den va!
Men sen sitter det någon bakom en som sitter och överdriver när han skrattar, ååh det är det värsta som finns!

Men den va verkligen skit rolig! så det blir +++++ av mig ;)
För er som inte har sett den så MÅSTE ni se den!

Sen igår när vi va på väg hem från Bion så åkte vi gamla v-ås vägen! sen vid negervalllen så kommer det en hund utspringandes så vi höll på att köra över den, trodde första att det va en skit stor räv, men det va det inte!
Och ägaren han va borta vid första höghusen när man svänger höger från v-ås vägen!
Fan om hunden bara spriner bort så ska man fan inte ha den lös!
Vart livrädd när jag såg den!!

Sen hände det inte så mycket mer, tittade på en film när jag kom hem, The Mexican som gick på fryan med Brad Pitt och Julia Roberts, men orkade inte titta på hela så det blev till att somna med DARLING!!

I förrgår firade jag och älskling 9 månader, inte för att vi gjorde något speciellt men iaf:P

Nu är det bara 3 månader kvar till 1 år! det är fan inte långt kvar nu!
Och det är 62 dagar kvar till PLAYAN!


Jag Älskar Dig Joakim Bergman!


XoXo Josefin

Jaha!!

Ja inatt så spydde jag, har ingen aning om varför med spydde det gjorde jag!=/
Så det vart inget jobba för mig idag!
Så ringde i morse till Sanne och sa att jag onte kunde ikomma och att jag säkerligen inte kommer imorgon heller, Tror jag rä magsjuk för hade den känslkan i magen, när man mår illa och bara svettas och fan vad äckligt! Så det blir väl att vara hemma imorgon för säkerhets skull, vill ju inte smitta ner alla bran om det nu skulle vara så!

Så på måndag jobbar jag från 14-21.30 sen är man ledig i 3 dagar! Fan vad gött!

Ja vad händer idag då, inte den blekatse aning blir väl att sitta vid denna dumburk hela dagen! *Yippi*

XoXo Josefin

Jaa!

Kom typ nyss hem från allt slit och släp!

Linn ville att jag skulle lägga in bilder på mina nya Bikinis då jag får väl göra det=)


1:a




2:a




Varsegod Linn!


Nej nus ka hjag hoppa i bingen!!!


XoXo Josefin

JobbJobbJobba!

Börjar Jobba kl 2 till halv 10 sen är man ledig imorgon, Fan vad gött!

Har fått mina binikis idag! oooh vad dem satt bra ;D

Imorgon vette fan vad som händer det ska ju vara regn och åksa imorgon och det är väl klart när man är ledig!!!

Va hem idag till Lilla pappsen och hälsade på honom! och brorsan låg och sov när cvi kom, men det vart det ändring på!! Haha!

Nej ska kila nu,

XoXo Josefin

!

Ja idag vaknade jag 17.05 :O
Somnade ju inte försen halv 9 imorse kunde inte somna direkt när jag kom hem!
Jag ocg Älskling har vart i Hemmelsta idag och köpt godis för 112,- SHIT! Det vart en hel del!:D

Sen köpte jag en hjärt formad klubba till han där det står I LOVE YOU! Jag tycker det va söööt!
 
Idag är det bara 68 dagar kvar tills man ligger på playan! afn vad hääääärligt!!
Nej ska titta på becka nu!


XoXo Josefin

Sista vakna natten!

För denna månad iaf! Har en nästa månad den 9:e. Det är ganska skönt att jobba vaken natt men det sliter som fan på kroppen! man vänder totalt på dygnet! helt sjukt! menmen, har ju så mycket frihet när man jobbar så det är skönt!
Måste köpa mig en ny korsordstidning för den jag köpte igår är det bara svåra kvar i och sådana kan jag ej :P

Har pratat lite med Lottis idag vi ska träffas när hon ska hit och hämta stamtavlan från hunden hon köpte här i hallsta så då skulle vi ses, det va ju ändå 2 år sen jag såg henne sist :P

Ja vaknade runt 3 idag, kunnde inte somna direkt när jag kom hem, så somnade runt halv 9!
sen är det någon som ringer och frågar mig om jag vet vart Viktor Bergström är!:S öööh okej!
Men somnade igen efter det!

Ska snart sova igen måste vara pigg tills ikväller!!
Jecka Jompe Moa Molly och Mia har åkt till vimmerby till Astrid Lindgrens värld! Så får väl träffa dem när de kommer hem!

Nej nu ska jag försöka sova en stund!

XoXo Josefin!


Fredag!

Jaha då ska man snart och jobba då! jobbar vaken natt så kommer hem kvart över sju imorgonm bitti! *yippi* Sen ör det bara att sova i 5 timmar sen ska man göra sig i ordning för släktträff, fira farmor som fyller 80 (fyller inte försen i september) men då är ju inte jag hemma då är man på mallis och steker:D

Vaknade runt 1 idag sen vart det en runda in till stan, kollade efetr något man kan pyssla med under natten, men fann inget :P Så får väl gå och loda inatt med¨! Hoppas dte blir lite mer att göra inatt annars går det så seeegt!

Jobbar ju vaken natt imorgon och söndag med! Menmen!

 Ja vad ska man göra nu i 1 timme coh 45 min? Ja det vet ingen bara jag själv, och jag inte den blekaste!
Joakim älskling är hos Johan och dricker lite! Någon som har kul iaf ;):P


Jag Älskar Dig Joakim Bergman!♥♥



XoXo Josefin

Torsdag!

Ja idag så slutade man kvart över sju imorse!
Somnade runt halv 8 och vaknade kvart 1 2=O Trodde inte att klockan va så mycket när jag vaknade!
Så vi får väl se om jag kan somna inatt då , men ska ju jobba vaken natt fredag lördag och söndag med så det ska nog gå bra!

Har varit på kalas idag för min ÄLSKADDE moma fyller 4 hela år!
Hon fick en våningssäng och en massa annat.
Men min present får hon inte försen den 27:e då vi ska in til stan och shoppa loss ;D och jocke ska följa med han som älskar att gå på stan ;)

nej nu ska jag lägga in lite bilder på datan!!



XoXo Josefin

Vaken natt!

Jaha då ska man jobba sin första vakna natt idag då! skulle egentligen ha vart ledig idag och jobbar förmiddag imorgon, men det slipper jag jobbar vaken natt inatt istället går av kvart över sju imorgon bitti!
Sen blir det vaken natt Fredag, Lördag  och Söndag! Så det ska väl gå bra hoppas jag!

Har tagit hand om Moa och Molly idag för jecka jompe och pappa har vart in och köpt våningssäng till Moa hon fyller ju år imorgon! 4 hela år! Min lilla älskling Har blivit stor!♥


XoXo Josefin

R.I.P MJ

Ja idag har man sett minnesstuden för MJ! Och den va såå himla fin, det kanske va lite tröttsamt när alla skulle prata och så men ändå så fint!
Började gråta mest när hans dotter sa sitt sista farväl! Usch äsger jag bara!
Det va så himla fint när hans kista av guld stod längst fram nedanför scenen och ljuset på den så man kunde se! såå otroligt fint!


♥Rest In Peace Michael Joseph Jackson! ♥
♥1958/08/29-2009/06/25♥




XoXo Josefin

Måndag!

Jaha då va men hemma igen efter första natten avklarad! okej jag slutade visserligen kl 10 men har inte hunnit skriva!
Det va verkligen jobbigt att sova natt, kunde inte somna saknade min joakim första natten ifrån varandra på 6 månader! det va riktigt tuff kan jag säga! Men det gick bra!

Har vart in tillstan idag och det vart en vända till IKEA!
Va hem sen och hälsade på lite!

Ska väl mysa med min älskade Joakim nu!

Emil, Kämpa på nu!<3

XoXo Josefin

Usch!

Det va fest i bergalokalen igår, att det vart nog lite för mycket drickande för min del! Usch säger jag.
Ska snart iväg och jobba taggad som fan *NEJ*

Älskar joakim bergman mest av allt på denna jord!<3

XoXo Josefin

Kameran!

Idag har jag jobbat, ar även hämtat min nya kamera! värstavärats! Måste bara köpa ett minneskort kan bara ta 6 bilder sen är det fullt xD

Har även jobbat idag och det gick finfint!

Jockes mamma och pappa åkte in och tog nya pass, då passade vi på att sova sov i 2½ timme:O ändes barta som typ 10-15 minuter! Men fan vad skönt det va, och mest svettigt:p

Ledig imorgon så det blir väl kanske PM en snabbis det visar sig :)

Aja ska på Toa nu!

XoXo Josefin

Gratis resa!

Jaha då får man åka gratis till Mallorca då!:) Fan vad skönt!
Lotta och Leif ska betala min resa,! Tusen tack!
Så ska jag ta dem pengarna jag skulle ha betalat med dem ska jag ha till körkortet!:D

Har även städat hemma hos pappa idag, fan vad jag och älskling är bra!
Städade mitt rum och tog i ojjes säng där så nu har han erövrat mitt rum =/:P
Haha men det gör ju inget för jag är ju aldrig där :P

Spelade lite badminton med älsk idag och är så jäkla dum att jag slår mig sjä'lv på benet när jag skulle slå bollen :S:P
Sen så har det väl inte hänt så mycket mer, förutom att Moa och molly va här runt 11 idag för jacke coh jompe skulle till möbel outlet så vi tog hand om dem en snabbis!:D

Sen har det inte höänt så mycket mer!

Ska jobba imorgon 7-15 så det ska väl gå bra!

XoXo Josefin

RSS 2.0