SPANIEN!

Sitter just nu inne pa ett internetcafe for att titta runt lite maste ju halla koll pa scverige lite!:D

Vi har det skit bra, varmen ar u nderber och bruna har vi blivit, sa vi ska snart kila hem till hotellet for att ta oss en liten tupplur blir helt slut av denna sol!


XoXo Josefin!

Ladies Night!

Ja idag är det dags för Ladies Night! fan vad kul det ska bli!
Ska snart åka in till stan för att sminka mig på Make up store fick när jag fyllde 19 av dingtuna så det ska jag utnyttja idag!:D Sen är det bara att gå omkriing i stan och vänta på att klockan ska bli ca kvart över 5 för då ska joakim älskling skjutsa mig till Bombadier arena där jag ska möta upp dem andra brudarna!:D Fan nu längtar jag!!

Och om ca 12 timmar så sitter vi i bilen på väg till ARLANDA! Fy fan vad gött!
Längtar som i i helevet!

I dag va det ju7 tänkt att jag och jocke skulle ha sovit till 11-12 men så vart det inte vaknade kl 9 och va skit pigg och as taggad! Haha det är nog första gången!!  

Nej ska kila nu

XoXo Josefin

Emmi!

Först och fämst måste jga gratta min älskade Annabananna som fick körkort imorse! Grattis Honey!<3

Sen ska jag snart kila iväh till emmi vill träffa henne innan jags ticker till mallis coh kolla så hon klarar sig utan mig i 2 veckor vilket jag hoppas ;D Ska även träffa jacke där för hon ska flytta ill norge snart så hon ville träffas!:D

Sens ka jag iväg till Ramnäs ikväll och fotograferas med laget sen blir det hem och duscha för ska ju på ladies night imorgon! :D Fan vad gött! och på lördag åker jag till mallis, fan det är inte långt kvar nu! två fucking dagar! så om 48 timmar så ligger jag på playan och solar då ska jag tänka på er som är här hemma i kalla sverige och fryer!!

Va och sa hejdå till mina skruttungar igår!! åååh vad jag kommer sakna dem! såå otrooooligt mycket! det första jag ska göra när jag kommer hem den 3:e är att åka till sura och krama om dem och aldrig släppa dem!:D

Nej nu ska jag skart pysa!!

Btw Grattis Linn Som kommer att vara med i idol! You rock giiirl!!


XoXo Josefin

My new frill!!

Ja igår klippte jag mig, och jag har varit skit dålig på att skriva men har varken ork eller lust! men ska iallafall lägga upp en bild på min frilla, om kommr inte kunna blogga på 2 veckor försen fedag natt, för jag drar till MALLIS om 3 dagar!!

 
Före!



Efter!


JAG VART SKIT NÖJD, OCH KOMMER FORTSÄTTA HA DENNA FRISYR!♥


XoXo Josefin

Klippning

Nu är dte bara 12 timmar kvar tills jag ska klippa mig, Jag är ganska så ervös men jag SKA göra det! MÅSTEMÅSTEMÅSTE!!!

Nu är det 5 dagar kvar, eller aa  4 dagar kan man ju säga, eftersom planetgår 06.45 på morgonen!:P
Ska kila nus ka titta på Roast on bearns eller ngt sånt:P

XoXo Josefin

Kväll/Natt!

Ja har nyss borstat tänderna och tvättat ansiktet blöi snart att sova men skaa titta klart på Navy cis först!!
Träningen gick SKIIIIIT!! Fan går så jävla dåligt vettefan varför! menmen!

På tisdag ska jag klippa mig, är lite smått nervös men inte alltför. Ska ju trottsallt klippa mig ungefär som VB hade förut axellångt page! hoppas  det blir bra!!

NAttiNatti!!

XoXo Josefin

9 dagar!

Ja idag är dte 9 dagar kvar tills vi är på Mallis! Börjar få mer och mer resfeber för varje dags om går!:P

Träning ikväll börjar halv 9 och slutar kl 10! Too Late!!

Pussla snart har kommit långt på vårat 2000 bitars pussel!!

XoXo Josefin

Tisdag!

Ja idag vaknade man i lagom tid till VBÅ!
Sen va det bara att kilva upp och hkäka frukort och sen pussla,  kommt ganska långt :P Men är inte klara på långa väger!
Vart ingen träning inda har sträck mig i svanken det gör svin ont!!

Imorgon ska jag och jocke vara barnvakt till skitungarna! såå kul:D
Snart börjar idol och efter det ANDRA AVENYN! fan vad jag längtat!!

XoXo Josefin

Dagens dag!

Ja idag vaknade jag kl tjugo över tio, så jag skickade ett sms till billyboy som fyller 20 idag! GRATTIS!

Sen tittade jga på våra bästa år, oooh!
sen har jag och jocke vart och köpt ett pussel på 2000 bitar, måste sysselsätta sig nu när man inte har något att göra om dagarna!

Städat bilen och sen tittat på färjan, bastat har vimed gjort! såå skönt! blir väl att g ner till tvätten snart och hänga upp den!!

12 dagar kvar!

XoXo Josefin

God morgon!

Vaknaderunt 10.16 av att Joakim darling höll på här hemma:P
Tittar nu på våra bästa år och tycker synd om mig själv, för jag har en finne som är helt inflamera=/ Buhuuu! Den sitter å¨hakan, så det gör extra ont varje gång jag ska äta, pussa älskling eller pratar =/:P

Idag får vi se vad som händer, Nej nu ska jag titta vidare!!


XoXo Josefin

Min älskade mamma!

Det är snart 8 å sedan jag såg dig sist, sen jag fick hålla din hand, pussa dig på kinden och säga att jag älskar dig!
8 år av sorg och saknad, Jag tänker på dig varje dag och undrar hur mitt liv skulle ha sätt ut om du fortfarande fanns vid min sida!
Jag drömde inatt att du hade rymt iväg och startat ett nytt liv, Men att jag hade åkt till en stad och sökte uppp dig och jag fann dig, du såg likadan ut förutom att du hade axellångt hår, Jag kramade om dig som aldrig förr. När jag vaknade så hade jag gråtit, ville bara gråta mer för det va bara en dröm! Jag saknar dig så oerhört mycket.!
Att inte ha dig vid min sida kunna få va i dina armar eller få en puss på kinden och känna din mjuka hud och prata ut om problem och sånt skär i mitt hjärta! Jag fattar inte att det har gått 8 år sedan du lämnade oss pga av attt en jävla sjukdom va tvungen att sätta sig i just DIN kropp! Varför du mamma? Varför ingen annan? Du va för ung, du hade ju fan barn, du va den bästa mamma man kunde tänka sig! Du är det första jag tänker på när jag vaknar och det sista jag tänker på ina jag somnar!
Jag undrar varje dag hur du skulle ha sett ut idag? Om du fortfarande hade haft kort svart hår, om du fortfarande hade vart smal,eller det vet jag att du hade vart!
Jag va 11 år när du dog och det känns fortfarande som om att det va igår lotta fick ett samtal hem och berättade att du hade lämnat oss!

Mamma vet du, Vi har fått en till kusin, Han är 32 år och verkar vara en säll person! det är jättespännande!
I oktober ska jag Mia Ojje Jocke och Tobi åka upp till mormor och hälsa på, det är 3 år sedan jag såg henne sist! :D Så det ska bli jätteroligt!

Du kommer ALLTID finnas i mitt hjärta jag ÄLSKAR dig så oerhört mycket!! Din Josefin


HA HA HA!!

Jag undrar om denna brud skulle klara av en vecka med en fattig stam mitt ute i ingenstans http://kissies.se Jag skulle inte tro det! "Behöver inte kolla på prislappen, Bara köpa"!

Hahahahahaha!!! Väx upp!!!


Kusinvitamin!

Ja då har man fått en till kusin, vilket man vetat i ca 2 år, men har inte vart riktigt säker, men nu är det fastställt, Han heter Peter och är 32 år! Fyller år samma dag som jag, hehe ganska roligt faktiskt:P
Gud nu är man så här skit glad!:P Hehe:D

Ska snart sova är ganska trött efter dagen:P

JoakimAnderasBergman, DuÄrMittAllt!<3

XoXo Josefin


Match!

Ja idag vaknade jag kl 10 av att klockan ringde för jag skulle på match!
Det gick fan skit bra för att vara min första match på öööh, 9 månader!:P
Vi va bra idag! 9-3 vart resultatet och vann det gjorde vi ju ofc!:D

Just nu är jag ganska så irriterad på blogg.se för när jag loggar in och ska titta på översikt så finns inte nått av mina inlägg med det är helt tomt! Ganska så konstigt!:S
Menmen hoppas att det kommer tillbaka snart!=)

Joakim sitter och försöker fixa boxen men han blir bara arg och irriterad så det är inte ås speciellt roligt! snart flyger väl den ut enom önstret antar jag!

Nu är det bara 14 dagar kvar till vi sticker och 13 dagar kvar till Ladies night! fick en jättefin tunika aktig av jecka som jag ska ha på ladies night istället för den jag köpte, för den andra passar mycket bättre!

Nej nus ka jag kila och spela lite på Farmville!!


XoXo Josefin


Barnvakt!

Ja idag har jag inte gjort så mycket på förmiddagen! va in en snbis till stan och handlade krokstänger som man hakar fast på gardinstången så man kan ha flera gardiner:P

Sen på eftermoiddan har jag och jocke vart barnvakt till Moa och molly och det gick bra. Molly ville inte osva men annars gick det kanon!
Ska snart titta på Mr.Bean på semeter:P Haha såå king!!
Skriver mer imorgon !

XoXo Josefin

Jaha!

Ja idag skulle jag ha tränat med vart 9inte så för kom inte till ramnäs, det ä så himla negativt att inte ha körkort!=/

Idag ha jag sytt gardiner:D och vart i sura och hälsat på chamtrollen! Ska vara barnavkt imorgon mellan halv 4 till alv 9 så då ska man lägga skitungarna hur det nu går! Med moa et jag att det går bra men med molly är en anna femma:P
molly vill inte va på dagis hon bara skriker, så vi satt och skojade om att ja skulle få vara hennes barnflicka! :D

Annars har det inte hänt så mcyekt, ska snart sova men måste först se till mina jordgubbsplantor på acebook, Farmville! helt besat blir man :P

RSS 2.0